понеділок, 2 березня 2009 р.

Інвестиції в період кризи

"Крізіс" - це новий бог. Ніхто не може сказати, що він сильніший за "Крізіс (МП)". "Крізіс" "затронул" всіх. Факін "Крізіс"! мене звільнили, скоротили зарплату, дали пизди, виєбали в жопу, насерли під балконом, нассяли в вазон з квітами, написали хуйню в ЖЖ. Всі ненавидять "крізіс", але бояться його. "Крізіс очістіт нашу економіку, приб'є потреблядство". Гагага! А от постійний автор журналу "ЖивиЙ" Євген Бензопил зайшов значно глибше у своїх розмірковуваннях про "крізіс" ніж редакція в стані зміненої свідомості. Ми публікуємо його стіх, який безсоромно спиздили особисто в автора.

Інвестиції в період кризи

Мужчина має велику інвестицію. Мужчина дістає свою велику інвестицію і повільно входить у статутний капітал жінки. Він розраховує на швидку віддачу інвестиції, а отримує лише міноритарний пакет.

Мужчина засмучується і стає рейдером. Він захоплює адміністративну будівлю жінки і продовжує знущатися над її статутним капіталом. Активи жінки падають в ціні, Fіtch понижує її рейтинг до рівня СС (ймовірний дефолт), біржа виключає з лістингу всі її акції і облігації.
Мужчина заявляє про необ’єктивність рейтингового агентства, бо активи жінки це не тільки СС і взагалі – впевнено каже мужчина.
Тим часом власник контрольного пакету заморожує кредитування жінки і йде в арбітраж.
Арбітраж, вивчивши СС, велику інвестицію мужчини та інші матеріали справи, накладає на все арешт до рішення по суті.
По суті у статутному капіталі жінки зараз одночасно дві великі інвестиції – коментують ситуацію незалежні експерти – і не зважаючи на СС, ліквідність основного активу жінки за рахунок цього тільки збільшилась – стверджують вони з явним знанням справи.
Тим часом жінка, не дочекавшись остаточного вироку і втомившись від задоволення забаганок кредиторів та потенційних інвесторів, приймає рішення про свою ліквідацію. ЗМІ готуються друкувати некрологи.
Оговтавшись, мужчина і власник контрольного пакету кидаються до суду аби заблокувати ліквідацію.
Але намарно: я втомилась - каже жінка і зникає за рогом.
Криза – пояснюють експерти.


1 коментар:

Анонім сказав...

Порвав на клаптя!